Нова временна промяна в организацията на движението предстои в Асеновград.

...
Нова временна промяна в организацията на движението предстои в Асеновград.
Коментари Харесай

Затварят за движение основното кръстовище в кв. Зъбчето в Асенoвград

Нова краткотрайна смяна в организацията на придвижването следва в Асеновград. Заради осъществяване на строително-монтажните действия по Водния цикъл в града, затворен за придвижване в границите на към 24 часа ще бъде главен пътен възел в квартал „ Зъбчето “. От на следващия ден блокирано за прекосяване на моторни транспортни средства ще бъде кръстовището на светофара, при който се пресичат улиците „ Цар Иван Асен II” и „ Княз Борис I”. Забраната ще бъде в действие единствено за този уикенд - 25.11.17 година и 26.11.17 година
Според издадената от Агенция „ Пътна инфраструктура “ заповед, пътят ще е затворен за времето от обедните часове в събота до ранния следобяд в неделя. Реорганизацията се постанова поради замяна на тръбопровод в зоната. Като обходни направления могат да се употребяват дребните странични улици в региона. Няма да се наложи изменение в маршрутите на градските автобусни линии.
" Заради идните ремонтни действия на кръстовището в квартал „ Зъбчето “ е извършена среща сред представители на изпълнителя и кмета на Асенoвград лекар Емил Караиванов, като е дадено, че работата ще протече по допустимо най-бързия метод ", увери заместник-кметът Димчо Темелков.
И в съботния, и в неделния ден на мястото на изкопните действия ще участват специалисти от Общината, които ще следят осъществяването и ще управляват спазването на обещания период.
" Засега няма информация за планувано прекъсване на водата в квартала, само че това може да се случи, в случай че стане повреда ", сподели за Actualno.com началникът на ВиК в града инженер Димитър Кавалджиев.
Междувременно, затворена за придвижване на всички моторни транспортни средства е и част от самата улица „ Княз Борис I” - в сектора от улица „ Тутракан” до кръстовището с улица „ Цар Иван Асен II”. До края на този месец възбрана за прекосяване на коли има и по улица ”Авксентий Велешки” в Асенoвград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР