Нова война на нежния фронт се завихря около вратаря на

...
Нова война на нежния фронт се завихря около вратаря на
Коментари Харесай

Гери-Никол на война с Николета

Нова война на нежния фронт се завихря към вратаря на кипърския „ Омония “ Ники Михайлов.

Жадната за популярност старлетка Гери-Никол продължава да хвърля мрежи към вратаря, за който се знае, че има слаби ангели. Всичко това е добре известно на формалната половинка на футболиста – Николета Лозанова , и тя е гневна на певицата – настояват пред изданието осведомени.

Приятел на звездната двойка разкрива, че плеймейтката следи изкъсо своя обичан и се грижи почитателките му да стоят надалеч от него. С още по-голяма мощ това се отнасяло за девойките, които са в листата с някогашни гаджета на футболиста. В него попада и Гери-Никол. Отраканата варненка е измежду първите, които разясняват обява на Ники М. във връзка дебюта му в „ Омония “, написа „ България през днешния ден “.



„ Давай, Никос “, написа Гери-Никол под фотография на вратаря с фланелката на кипърския тим. Николета Лозанова също се е отбелязала с коментар, освен това на британски, който обаче идва да покаже, че кучето-пазач не спи. С „ Браво на моето момче “ маркира територията си Николета.



Но това надали тормози Гери-Никол, разкриват осведомени с упоритостите на певицата. В стеснен кръг тя даже си разрешавала забележки по отношение на възрастта на своята съперничка. Николета Лозанова неотдавна чукна 30, а това се смята за съвсем пенсионна възраст в средите на младите златотърсачки. Гери-Никол ще навърши 20 на 30 юли тази година – прецизира изданието.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР