Нова версия на известната от десетилетия игра Монополи поощрява играчите

...
Нова версия на известната от десетилетия игра Монополи поощрява играчите
Коментари Харесай

Пуснаха версия на играта "Монополи" за измамници

Нова версия на известната от десетилетия игра " Монополи " насърчава играчите да мамят. Ако бъдат хванати обаче - следват белезници.

Целта на играта от основаването й през 1935 година е човек да стане най-богат, като купува недвижими парцели и събира наемите от тях. Скорошно проучване обаче е открило, че половината от играчите се пробват да мамят, ето за какво през 2018 година компанията Hasbro реши, че е време да даде на участниците в играта, това, което толкоз са желали, се споделя в изказване на производителя на " Монополи ". Така от есента на пазара ще има към този момент и версия за измамници.

Към играта са добавени 15 карти, покриващи най-често употребяваните типове неспортсменска игра като пренасяне на жетоните на повече стъпки, в сравнение с заровете разрешават, отбягване на наем или кражба на пари от банката. Ако номерът мине, преди идващият да играе, измамникът е заплатен с хотел или 200 $ от банката. Ако обаче бъде заловен в точния момент, си заплаща прескъпо. Остава с белезници, до момента в който не бъде освободен.

Според съперниците на играта " Монополи ", тя " е изцяло неточна симулация на действителната стопанска система. Ако моделът " Монополи " беше прецизен, щеше да има единствено една компания в света, а не милиарди и милиарди ".

Повече от 275 милиона копия на " Монополи ", в разнообразни версии, са публикувани в 114 страни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР