Нова тв Инициативен комитет издига кандидатурата на шампиона и председател на

...
Нова тв
Инициативен комитет издига кандидатурата на шампиона и председател на
Коментари Харесай

Станислав Недков-Стъки се кандидатира за президент: Готов съм за битка с Румен Радев

 Нова тв Инициативен комитет издига кандидатурата на първенеца и ръководител на федерацията по ММА Станислав Недков - Стъки за президент. Това стана ясно от диалог на Стъки с Недялко Недялков. Двамата са измежду учредителите на новото Консервативно-патриотичното придвижване - КПД.

" Принуден съм да вляза в политиката, поради бездействието на институциите и страха на българина, че не е предпазен ", споделя Стъки.  

" Готов съм да вляза в открита борба с като негова опция и антитеза. Политиката не ме изкушава, нямам потребност от привилегии, имунитет или облаги. Самоизградил съм се, имам бизнес и кариера. Правя го единствено тъй като считам, че демокрацията е в заплаха. Нужни са патриоти и доблестни мъже, които да окажат опозиция против реставрацията на тоталитарно-комунистическите практики. Заставам самичък, с името и лицето си, с биографията и фамилията си - пък каквото сабя покаже ", разгласи Станислав Недков.

Има обаче една дребна техническа спънка. Според Конституцията, президент на Република България може да бъде лице, което е навършило 40 години. През месец ноември, когато ще се проведат президентските избори, Станислав Недков ще е на 39 години и 11 месеца. По проблема Инициативния комитет ще се посъветва с юристи.

Служебното държавно управление беше назначено, с цел да обезпечи едно обикновено протичане на парламентарните избори на 11 юли, а на процедура стартира една огромна чистка в службите и съвсем всички институции.

Станислав Недков разяснява и Слави Трифонов, като показа своето персонално мнение, че Слави е огромен шоумен, който повече от 20 година владее публиката, само че не е в положително здравословно положение и това е повода настойчиво да се крие. Стъки задава въпроса: Дали хората, дали своят вот за Слави няма да получат? 

До президентските избори има още доста време и обстановката динамично се трансформира, само че Станислав Недков- Стъки е сериозен в желанията си и какво е подготвил следва занапред да разберем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР