Нова тв продължава да сваля от ефир знакови лица на

...
Нова тв продължава да сваля от ефир знакови лица на
Коментари Харесай

Свалят от ефир още знакови лица на Нова тв

Нова тв продължава да смъква от ефир знакови лица на медията. Този път това са водещата на " Събуди се " Мирослава Иванова и журналистките Галя Щърбева и Мария Йотова, които имаха рубрики в предаването.

Освободена е и продуцентката на “Събуди се “ Станимира Иванова, както и репортерът Живко Константинов, оповестява " Свободна Европа ".

Обяснението, което им е обещано, е че ги слагат в " престой " поради изключителното състояние за период от 15 дни, а след това „ забележим какви варианти ще имаме по-нататък след рецесията “, обяснила директорката на „ Информация “ в Нова телевизия Ива Стоянова.

Промени в Кодекса на труда поради изключителното състояние разрешиха работодателят да може " със заповед да прекрати работата на предприятието, на част от предприятието или на обособени служащи и чиновници за целия интервал или за част от него до анулацията на изключителното състояние ". От управлението на малкия екран изясняват, че точно това се е случило и петимата не са съкратени.

От предаването, част от което в този момент е сложено в " престой " обаче считат, че мярката е дълготрайна, защото им обяснили, че след приключването на тези 15 дни ще имат " опция да се запишат на трудовата борса ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР