Нова тв планира връщането на шоуто Маскираният певец и най-вероятно

...
Нова тв планира връщането на шоуто Маскираният певец и най-вероятно
Коментари Харесай

Кой ще пее тази есен в „Маскираният певец“?

Нова тв възнамерява връщането на шоуто " Маскираният артист " и най-вероятно ще го излъчва още веднъж от есента, откакто предходната година пропусна ефира заради опита " Звездите в нас ".

 

Зрителите към този момент се вълнуват и се готвят за рестарта на предаването, като гледат повторения на предходни сезони на " Маскираният артист ".

 

Феновете на Маги Халваджиян чакат, че Би Ти Ви да бъде изключително нападателна в борбата за рейтинг от есента, откакто тази пролет тя беше безусловно несполучлива. С изключение на " Ергенът ", нямаше предаване в праймтайма на малкия екран, което можеше да се конкурира с риалититата на Нова тв. Затова, от есента, частният канал, който до неотдавна беше най-гледан в страната, ще се бори с всички сили за вниманието на всеки фен.

 

Маги и компания обаче няма да се предадат елементарно. От в този момент те приготвят почитателите си за завръщане на „ Маскираният артист ” - шоуто, с чийто рейтинг може да се съпоставя единствено „ Като две капки вода ”. Само че няма по какъв начин „ Капките “ да се излъчва всеки сезон.

 

Нова към този момент разгласи, че пуска  повторения на старите сезони на „ Маскираният артист “. По този метод тя напомни предаването на неговите почитатели, с цел да влезе с летящ старт в идното ново издание. Шушука се, че продуцентът Халваджиян към този момент преговарял с претенденти за новите маски в идния четвърти сезон.

Победители в предходните три бяха Михаела Маринова като Гарвана, Борислав Захариев – Боби Турбото с облика на Баба Яга и Виктория Георгиева - Госпожицата.

В предаването са се състезавали съвсем всички актьори от обкръжението на Халваджиян и ефира на Нова, както и хора които гравитират към Слави Трифонов – Мария Игнатова, Крисия, Деси Слава, Владо Михайлов, Къци Вапцаров, Дарин Ангелов, Маги Джанаварова, Борис Солтарийски, Дара Екимова и още доста други. Кой би могъл да влезе в новия четвърти сезон?

 

Най-лесно е да се допусна, че продуцентът, който обича да употребява едни и същи лица във всичките си излъчвания, би дал късмет на артистите, които тази пролет  се показаха добре в „ Като две капки вода “ и към момента не са взели участие в „ Маскираният артист “.

Това са Тома Здравков, Керана, Христо Петков и Ралица Паскалева. Последната надали ще може да одобри поканата, защото се чака скоро да роди второ дете. Останалите обаче най-вероятно ще се навият да влязат в някоя от новите маски. С еднократни гостувания в Маскираният артист са взели участие звезди като Евгени Будинов, Михаил Дюзев, Богдана Трифонова от БГ Радио и Башар Рахал.

 

 Те също могат да се върнат в предаването, този път като непрекъснати участници. Не е изключено и някой от състезателите в предходни сезони да повтори присъединяване – случвало се е с Къци Вапцаров. А може да поканят и някого от артистите от „ Звездите в нас ” - шоуто, който да замести „ Маскираният артист ” за един сезон, защото е много по-евтино за реализация.

Миналата есен то записва добър рейтинг, само че триумфът му не беше задоволително безапелационен, с цел да може да унищожи конкуренцията за втора поредна година. А и много фенове до края на предаването повтаряха в обществените мрежи, че си желаят назад остарялото предаване.

 

Какво ще вършат в Би Ти Ви от есента?

Засега се знае, че приготвят следващ сезон на „ Фермата “, който този път щял да бъде друг от предходните. Освен това следва завръщане на „ Гласът на България “ с двама нови треньори – Мария Илиева и Миро. Очаква се „ Маскираният артист “ да се излъчи на гърба или на „ Гласът “ или на елиминациите на „ Фермата “, които обичайно са най-интересни за феновете.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Маскираният артист “ тв шоу Маги Халваджиян Михаела Маринова Борислав Захариев – Боби Турбото Виктория Георгиева Слави Трифонов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР