Нова телевизия спира предаването Часът на Милен Цветков от септември,

...
Нова телевизия спира предаването Часът на Милен Цветков от септември,
Коментари Харесай

Милен Цветков напуска Нова телевизия

Нова телевизия стопира предаването " Часът на Милен Цветков " от септември, когато започва новият сезон. Това стана ясно от прессъобщение, изпратено от медията.

" В късния часови пояс, на мястото на „ Часът на Милен Цветков “, малкия екран ще продължи излъчването на занимателно наличие, филми и сериали, съгласно желанията на феновете, посочени в настоящите изследвания на аудиторията ", оповестяват от Нова. 

Самият Цветков е решил да напусне малкия екран. Компанията предложила на Милен Цветков да работи в друго предаване, " само че той избра да се раздели досегашните си работодатели. ", написа в прессъобщението. От Нова изясняват решението да спрат предаването му по този начин:

" Нова Броудкастинг Груп дефинира програмната скица на телевизионните си канали въз основата на детайлно изследване на зрителските ползи. Данните сочат, че в късните часове аудиторията на NOVA избира занимателни продукции, филми и сериали. През есенния сезон малкия екран ще заложи на подобен вид наличие на мястото на „ Часът на Милен Цветков “.

От началото на новия сезон ще има и още промени. Сутрешните блокове „ Здравей България “ и „ Събуди се “ ще бъдат с нови рубрики. Освен настоящи тематики, в предаванията ще  има следствия и формати, свързани с малко известни исторически обстоятелства, с демографската рецесия, както и с политическите и обществени земетресения в Европа преди изборите за Европейски парламент следващата година. Лайфстайл предаването „ На кафе “ ще бъде с ново студио от септември и напълно изменена идея, в която ще се подчертава върху най-известните персони от България и света.  В програмната скица на малкия екран са заложени също втори сезон на полицейската комедия " Полицаите от края на града ", както и нови сезони на " Откраднат живот " и " ВИП Брадър ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР