Нова тежка катастрофа стана на Великден във Враца, видя първо

...
Нова тежка катастрофа стана на Великден във Враца, видя първо
Коментари Харесай

Кошмарът продължава! Тежка катастрофа във Враца, никой не вярва, че има оцелели

Нова тежка злополука стана на Великден във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.bg. Като по знамение в зверския конфликт няма починали и всичко ще се размине единствено с материалните вреди по двата автомобила, оповестява " Булнюз ".

Преди минути лека кола „ Нисан Примера “ с врачанска регистрация е излязла от ул. „ Георги Апостолов “ на бул. „ Васил Кънчов “, където е бил пометена от приближаващ откъм митницата „ Фолксваген Бора “ със софийска регистрация. Ударът е бил толкоз мощен, че немският автомобил е навлязъл в насрещното, на към 100 метра е откъснал задно дясно колело, след което се е обърнал встрани и се е влачил още 300 метра. В радиус от 100 метра има разпилени голям брой елементи от потърпевшите коли.



В японското возило били три девойки, които са се измъкнали невредими от смазания автомобил. „ Фолксваген “-ът е бил каран от 25-годишния Мартин от Враца, който има брошура от 7 години. За разлика от хората, колите са тотална вреда.



На мястото на злополуката има патрул на полицията, който обяснява аргументите за тежкия случай. По неофициална информация се работи по версията, че девойките не са спрели на кръстовището и по тази причина се е стигнало до ПТП-то.

Наоколо е цялостно с любопитни хора, които се движат и върху натоварения път и има действителна заплаха от нов трагичен случай. Минаването през региона би трябвало да се прави с нараснало внимание, защото и двата автомобила към момента са на натоварения бул..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР