Нова технология ни учи да пестим енергия, докато плетем шалове.

...
Нова технология ни учи да пестим енергия, докато плетем шалове.
Коментари Харесай

Нова технология ни учи да пестим енергия, докато плетем шал

Нова технология ни учи да пестим сила, до момента в който плетем шалове. В Пловдив приложиха ексцентричното решение посредством специфична апаратура и благодарение на личната ни сила.

Пловдив

Екологичната апаратура включва закрепен велосипед и плетачна машина. Въртенето на педалите на колелото задвижва машината, която плете шал. За един шал са нужни към 5 минути. Така единствено с няколко завъртания се основава задоволително сила, която води до изработката на действителен артикул.

Едва откакто се поизпотиха на колелото, част от пловдивчани оцениха какъв брой значимо в действителност е вярното потребление на енергийните запаси.
Изплетох шал за дребното ми братче. Малко е изморително, но въпреки всичко значими са напъните.Реших да покажа на дребната ми щерка, че може с малко изпитание да спестим сила, която да бъде потребна...Топли, меки, чудесни са и най-много скъп спомен, направени от нея.
Посетителите през днешния ден можеха да избират и какъв цвят да бъде техният шал - сив, червен или бял.

Крум Косев, представител на ЕВН - България: Имаме повече от 240 участници досега,тъй че бих споделил, че самодейността се радва на огромен триумф.
С нови шалове, а и с знания за енергийната успеваемост към този момент се снабдиха и поданици на Стара Загора и Бургас.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР