Нова спротна зала ще бъде построена в район Илинден. Амбициозният

...
Нова спротна зала ще бъде построена в район Илинден. Амбициозният
Коментари Харесай

Божилов и Пулеви строят спротна зала в Илинден

Нова спротна зала ще бъде издигната в регион Илинден. Амбициозният план ще се осъществя от досегашния кмет на региона и претендент за нов мандат от Политическа партия ГЕРБ Иван Божилов и братята Кубрат и Тервел Пулеви. Тя ще се гради въз основата на публично-частното партньорство, като се чака да бъде издигната в ж. к. " Захарна фабрика ", против входа на Западен парк.

" Радвам се, че работим с човек като Вас, тъй като мислите за младите и всеобщия спорт, и се надявам на 27.10.2019 година всички да Ви поддържат! Защото Вие сте индивидът, който работи за развиването на регион " Илинден " ", сподели Тервел Пулев при срещата си с Иван Божилов. " Благодаря, поисквам си да работим дружно и за напред ", сподели от своя страна претендентът за нов мандат в " Илинден " от Политическа партия ГЕРБ. 

За последните 4 години на територията на региона са построени 7 фитнеса навън. Там спортуват стотици младежи. За почитателите на футбола и баскетбола пък са изцяло актуализирани още толкоз спортни стадиони. В регион " Илинден " за последните четири години са реновирани и 26 детски площадки в междублоковите пространства. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР