Нова смърт на футболист разтърси света на спорта. 18-годишният Самба

...
Нова смърт на футболист разтърси света на спорта. 18-годишният Самба
Коментари Харесай

Разтърсващо! Нова смърт във футбола! Завинаги ни напусна легендарният

Нова гибел на футболист раздруса света на спорта. 18-годишният Самба Диоп е бил открит мъртъв в леглото си тази заран от родителите си. Причините за гибелта му за момента не са известни, заяви Блиц.

Диоп играеше за втория тим на Льо Авър. Новината беше доказана от френския клуб: „ С огромна горест оповестяваме за гибелта на нашия състезател Самба Диоп. Това е извънредно сложен миг за всички нас. Клубът ни изрича своите съболезнования на опечаленото семейство. “



Самба Диоп беше втори капитан на националния тим на Франция до 19 години, а през предишния сезон стана първенец на страната до 19 години с Льо Авър.

Заради гибелта на младия футболист днешният мач на Льо Авър от 32 кръг на Лига 2 против водача в класирането Реймс беше отсрочен и за момента няма назначена нова дата за провеждането му.

Това е четвъртата гибел на футболист в Европа за последния месец. Първо умря 31-годишният капитан на Фиорентина Давиде Астори. След това си отидоха 18-годишният Тома Родригес от френския Тур и 12-годишният Баптист льо Фол от Гинган.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР