Нова семейна финансова криза или пък възможност да изкара малко

...
Нова семейна финансова криза или пък възможност да изкара малко
Коментари Харесай

Нещо се случва с Наталия Гуркова! Защо разпродава бижута за половин милион

Нова фамилна финансова рецесия или пък опция да изкара малко свежи пари? Това се питат в светските среди, откакто някогашната миска Наталия Гуркова е почнала огромна акция по продажба на бижутата си, написа " Уикенд ". Преди години хубавицата завъртя бизнес с диаманти в Южна Африка и наподобява от този интервал е запазила много камъни, които през днешния ден стоят в персоналната й сбирка. Сега Наталия е решила да се отърве от тях на добра цена, само че към момента не е ясно каква е повода за това.

Преди време столични клюкари много одумваха хубавицата, че е закъсала за пари. Обвиняваха в това брачна половинка й – сръбския предприемач Джордже Михалевич. Финансистът внезапно сбъркал с вложенията и това съвсем погълнало милионите му. Вкарал пари в капиталови фондове, само че те внезапно изгубили ликвидност. За благополучие, огромна част от тях били в дълготрайни активи – дома му в ЮАР, няколко здания в Кейптаун и бижутата на жена му.

„ Великолепна огърлица със сапфири и диаманти. Най-висока проба и чист цвят. За информация, пишете ни на персонални съобщения”, пусна анонс преди няколко седмици в профила си в интернет Наталия и с това сподели, че се готви да разпродаде сбирката си на подобаваща цена.

За в този момент толкоз заможни ценители не й пишели известия, само че тя имала вяра, че това ще се промени. Една продажба щяла сносно да се отрази на фамилния й бюджет. Според осведомени със цената на камъните, някои от тях могат да доближат оценка от над 250 000 евро. По-скромните пък възлизали на по 50-60 хиляди лв..

За в този момент миската в действителност няма изключително огромни аргументи за безпокойствие. Лятото й е изпълнено с първокласни ваканции и по всичко проличава, че те са платени от фамилните активи. С мъжа й наподобяват щастливо прегърнати по курортите в Хърватска, Черна Гора, Монте Карло. Дали обаче идилията им ще продължи по този начин и в случай че инцидентно финасовите им благоприятни условия внезапно се стопят, не стопират да ги одумват столични клюкари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР