Нова седмица с много вълнуващи моменти и вкусни ястия очаква

...
Нова седмица с много вълнуващи моменти и вкусни ястия очаква
Коментари Харесай

Сериозно предизвикателство пред новите участници в Черешката на тортата

Нова седмица с доста вълнуващи моменти и вкусни ястия чака феновете на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер по NOVA. Около трапезата тази седмица ще се съберат певицата Милена Славова, фитнес инструкторът Сами Хосни, водещият на спортните вести на NOVA Александър Костадинов, стилният дизайнер Соня Атанасова и актрисата и модел Райна Караянева.

Шеф Иван Манчев насочи мъчно предизвикателство пред звездите и накара участниците да проявят креативност и да подготвят вечеря, която би трябвало да се употребява само с ръце. Приборите за хранене са неразрешени през идващите дни.

Рок кралицата Милена Славова открива кулинарната борба в понеделник. Домакинята ще готви като за войска от гладни рокери в своя еклектичен дом и ще предложи на останалите богато меню в големи количества. Много усети и специфичен музикален подарък ще се погрижат за положителното въодушевление на компанията по време на първата вечеря.

Във вторник „ Черешката на тортата “ гостува на Сами Хосни , който ще съчетае кулинарията с фитнеса. Усмихнатият инструктор ще води звездните участници на здравословно околосветско странствуване с интернационално меню, приготвено с доста обич и усърдие. Домакинът, за който да бъде съвсем съвършен не е алтернатива, ще покаже на какво е кадърен, когато си сложи ясна цел.

На кулинарния терен в сряда излиза спортният публицист на NOVA – Александър Костадинов . Бившият интернационален арбитър по футбол ще предложи шампионска вечеря като за олимпиада. Стегнатото меню с изчистена визия и елегантни кулинарни комбинации ще погали небцето на всички посетители, а историите от терена и специфичната телевизионна изненада ще бъдат впечатляващи.

Кулинарни шедьоври ще подготви дизайнерът Соня Атанасова в четвъртък. Тя ще подари на останалите блестящо преживяване и лукс, гарнирани със особено отношение към кулинарията и внимание към детайла. Соня ще посрещне компанията в родния си Благоевград с разточително четиристепенно меню, подбрани усети и персонализирани дарове.

Актрисата и модел Райна Караянева ще постави завършек на кулинарната седмица с доста усмивки и апетитни изкушения. Домакинята ще впечатли всички с забавно меню и ексцентрични хрумвания. Макар и в началото да наподобява хваната натясно сред печката и камерата, положителното въодушевление трайно ще се настани в нейния дом, когато гостите дойдат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР