Нова промяна с Тихомир от Фермата, който стана жена. Той

...
Нова промяна с Тихомир от Фермата, който стана жена. Той
Коментари Харесай

Нова промяна с Тихомир от Фермата, който стана жена

 https://hotnews.bg/uploads/tinymce/w13/18847040-3_1.jpg Нова смяна с Тихомир от „ Фермата ”, който стана жена. Той се подложи на дълга хормонална терапия, с цел да се трансформира в Мелиса.

Дори си смени персоналната карта, в която вместо Тихомир Рангелов, написа Мелиса.

Сега обаче той още веднъж сменя пола си и отново ще бъде мъж. Това разкри самият първенец по културизъм. Тихомир-Мелиса-Тихомир сподели фотография дружно с годеницата си, на която се вижда, че още веднъж е неустрашим. Доскоро мъжът-жена-мъж беше с дълга руса коса, носеше грим и обличаше женски облекла.

Той към момента не е съобщил за какво се отхвърли от женския си облик. Това направи обаче неговата половинка Емили. Тя удостовери, че Мелиса към този момент няма да я има и на нейно място се завръща Тихомир. Двамата се сгодиха преди известно време и стягат женитба, съобщи hotnews.bg.

" Той беше транссексуален. Но към този момент се усеща доста по-добре като мъж. Все отново се осъзна и още веднъж си сменя пола ", разяснява половинката на Тихомир-Мелиса-Тихомир - Емили. Културистът, трансформирал се в жена, по този начин и не си смени пола напълно. По думите му това е последна мярка, която включва суперскъпа и рискова интервенция. А той/тя/той не е подготвен, а и не било нужно да си отстранява члена. " Хормоните са задоволителни, с цел да те трансформират. Не съм почитател на трайните премахвания и интервенциите ", показа преди време Тихомир-Мелиса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР