Нова обществена поръчка за ремонта на Концертна зала в Пловдив

...
Нова обществена поръчка за ремонта на Концертна зала в Пловдив
Коментари Харесай

МК ще обяви нова обществена поръчка за дългоочаквания ремонт на Концертната зала в Пловдив

Нова социална поръчка за ремонта на Концертна зала в Пловдив ще разгласи Министерството на културата, разгласи в Пловдив отрасловият министър Кръстьо Кръстев. Очакванията са в края на тази година процедурата да бъде задействана и дългочаканата реорганизация на постройката да стане факт.

Поръчката ще бъде отправена към четири компании, тъй като ремонтните действия са извънредно характерни, акцентира министър на културата, като не изключи предложения да бъдат отправени и към непознати компании.

Припомням, че Министерството на културата приключи публичната поръчка за ремонта на Концертна зала в Пловдив. Причината – подалите предложения компании не отговаряха на изискванията, посочени в документите на процедурата.

Залата е част от постройката на някогашния Партиен дом, която е разграничена при действието си в два независими обекта - административна постройка на Община Пловдив и обособена част, обособена като постройка на Филхармонията.

Обществената поръчка беше оповестена през есента на предходната година. Тя бе на стойност малко над 10 милиона лв. и в нея беше включено изцяло реновиране на съществуващото театрално пространство, създаване на нова оркестрина, както и на три преносими театрални платформи, които имат за цел обезпечаването на нови театрални и театрални благоприятни условия за образуване на актуален вид представления.

Министърът на културата Кръстьо Кръстев е в Пловдив във връзка семейството на града на 11-ата интернационална среща на центровете на ЮНЕСКО, работещи за опазването на живото завещание на човечеството.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР