Нова, неописуема трагедия смрази Пловдив и цяла България. 13-годишният Кристиян

...
Нова, неописуема трагедия смрази Пловдив и цяла България. 13-годишният Кристиян
Коментари Харесай

Нова трагедия! Кристиян отишъл до вкъщи и повече не се върнал

Нова, неописуема покруса смрази Пловдив и цяла България. 13-годишният Кристиян се самоуби във вторник, като една от версиите, които се разясняват през днешния ден, е, че е протегнал ръка на живота си поради двойка.

" Неописуема покруса. Не мога да си показва какво би трябвало да се е случило, с цел да посегне едно 13-годишно дете на живота си ", сподели началникът на РУО - Пловдив Антоанета Пакова за Plovdiv24.bg във връзка гибелта на шестокласник от пловдивското учебно заведение " Душо Хаджидеков ".
-->
Учениците били втора промяна на учебно заведение. След първия час Кристиян споделил на учителката, че отива до у дома да си вземе нещо, което не запомнил. Детето е тръгнало и не се е върнало. Намерила го майка му. На място са пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ, които не са установили данни за принуждение.

Районна прокуратура образува досъдебно произвеждане за определяне на аргументите за гибелта на малолетно лице. На 9 май 2023 година към 15,30 часа е бил подаден сигнал на телефон 112 за настъпила гибел на дете в жилището му в Пловдив.

По досъдебното произвеждане се правят дейности по следствието – назначена е съдебно-медицинска експертиза за определяне аргументите за гибелта и други. Досъдебното произвеждане е формирано по член 127 алинея 1 от Наказателния кодекс.

Представители на Агенцията за протекция на детето организират беседи с шефа и учителите от " Душо Хаджидеков ". Със съучениците на умрялото момче ще работят психолози.

Директорката на учебното заведение Грозденка Николова не удостовери тиражираната версия, че детето е протегнало ръка на живота си поради двойка. " Не е тъкмо по този начин " - сподели Николова, без да прецизира повече.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР