Нова неофициална биография за Антъни Бурдейн разкрива неизвестни досега подробности

...
Нова неофициална биография за Антъни Бурдейн разкрива неизвестни досега подробности
Коментари Харесай

Нова скандална книга за последните часове на Антъни Бурдейн

Нова неофициална биография за Антъни Бурдейн разкрива незнайни до момента детайлности за живота и последните му дни се появи на книжния пазар този месец на фона на бурни рецензии на доста от неговите другари и фамилията му.

Down and Out in Paradise: The Life of Anthony Bourdain на Чарлз Леерсен излезе този месец, а малко преди този момент фрагменти бяха оповестени от от.
 В гръцките икони Св. Димитър побеждава българския цар Калоян 26 окт 2022 | " Отсам в ъгъла са иконите. Най-важната е св. Харалампий, тъй като надвивал на чумата, но турците му извадили...
Неоторизираната биография се основава на текстове и имейли от телефона и преносимия компютър на Бурдейн . А книгата демонстрира какво се случва с него директно преди фамозният готвач да се самоубие във хотелска стая във Франция на 8 юни 2018 г.  Не е ясно по какъв начин създателят Чарлз Леерсен е получил достъп до телефона и преносимия компютър на Бурдейн – имуществото му се управлява от  Отавия Бусия-Бурдейн, с която той не се беше развел публично до гибелта си, макар връзката си актрисата Азия Ардженто.

Книгата  съдържа нелицеприятни детайлности за Бурдейн и цитира персонални известия от последните дни и часове преди самоубийството на Бурдейн и провокира разногласия още преди да излезе.

Кристофър Бурдейн:  " Нараняваща и клеветническа небивалица "

По-малкият брат на Бурдейн, Кристофър, назова книгата " нараняваща и клеветническа небивалица " и съобщи, че е изпратил два имейла до издателите от Simon & Schuster, в които показва, че " всяко нещо за взаимоотношенията в нашето семейство, и до момента в който сме били деца, и като възрастни, е изфабрикувано или е изцяло неправилно ". Очаквано отговорът е, че издателите не са съгласни, че книгата " съдържа клеветническа информация “.

Много от от приятелите и сътрудниците на Бурдейн въобще отхвърлят да беседват с Леерсен и въпреки всичко той съумява да получи достатъчно информация, с цел да обезпечи материал за една увлекателна, проникновена, само че постоянно мрачна книга, чиято искреност минава границата дотолкоз, че става неловко, написа за английския Guardian . Например Леерсен употребява последните известия на Бурдейн с италианската актриса Азия Ардженто, с която споделя последните години от живота, с цел да дефинира връзката им като „ блудкав епиграф “. 

 
     Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР