Нова мода в телефонните измами Нова мода се появи в

...
Нова мода в телефонните измами Нова мода се появи в
Коментари Харесай

Нова мода в телефонните измами

Нова мода в телефонните измами Нова мода се появи в телефонните измами. Територията на мошениците е община Несебър и по-точно Слънчев бряг, Равда и Свети Влас. През последните дни там има получени стотици позвънявания до преводачи, туроператорски компании или туристически гидове, с гледище за осъществяване на преводачески услуги на арестувани за едно денонощие в полицията в Несебър задгранични жители.
 
Използват се истински имена от управлението на Районното ръководство за по-голяма меродавност на информацията. Тънкият миг е, че мнимите длъжностни лица оферират за по-добра връзка на задържания чужденец и околните му, да бъдат закупени карти с предплатени мобилни услуги, които след това да бъдат осребрени.
 
Възможно е да са налице и претенции за превеждане на парични суми по избрани сметки, които след това сякаш при освобождението на задграничния жител, да бъдат възобновени.
 
Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас прецизира, че сходни позвънявания не се реализират от нейни чиновници, защото за потребностите на полицейската активност се употребяват особено наети към Районно ръководство – Несебър преводачи. Всякакви сходни диалози са опити за телефонни измами.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР