Нова година е прекрасен празник, за който трябва да започнем

...
Нова година е прекрасен празник, за който трябва да започнем
Коментари Харесай

Посрещнете Годината на свинята с подходящ тоалет, за да ви споходи късметът

Нова година е прелестен празник, за който би трябвало да стартираме да се приготвяме отдалеч. Освен за подаръците и богатата софра, би трябвало да се погрижим и за тоалета, който ще облечем в тържествената нощ.
Днес ще ви облекчим доста с последната задача и ще ви подскажем с какво да се издокарате за празника, с цел да се радвате на доста шанс и триумфи през 2019-а година.
Започваме с цветовете. 2019 година ще премине под знака на кафявата земна свиня. Новата година ще стартира на 5 февруари и ще приключи на 24 януари 2020 година. В Годината на свинята е добре да отдадете желанията си на естествената гама нюанси: жълто, пясъчно, горчица; зелено, маслинено, каки; разнообразни отенъци на черното и кафявото; охра и нежно розово.

Не е наложително да сте облечена в един цвят от главата до петите. Можете умерено да прибавите няколко спомагателни акцента от естествената гама.
Що се отнася до материите – водещи са натуралните: вълна и кашмир; кожа и велур; коприна, сатенени и кадифени тъкани; дебели памучни материали.
При избора на аксесоари е добре още веднъж да се придържате към натуралното. Ще изглеждате извънредно с аксесоари, направени от дърво, кожа, естествени метали и камъни.
Тоалетът ви би трябвало да бъде съгласуван и с формата на празника. Ако ще празнувате в ресторант или на шумно празненство с другари, е добре да изберете обилна дълга рокля или пък костюм. Ако смятате да посрещнете новата година в домашна конюнктура в компанията на най-близките си, можете да облечете рокля с изчистена или свободна кройка, костюм вид пижама или овърсайз пуловер и ефирни необятни панталони.

А в този момент ви разкрием кои са най-подходящите тоалети за новогодишната нощ, съгласно зодиакалния ви знак.
Представителките на зодия Овен постоянно наподобяват неотразимо и не се нуждаят от блестяща вечерна рокля. Преливащи от сила, дамите от тази зодия умерено могат да си разрешат да облекат най-обикновен изчистен костюм с панталон.
Най-важното е да изберете вярната кройка и подобаващи аксесоари.
Дамите от зодия Телец е добре да отдадат желанията си на свободен гащеризон, като наложително извърнат внимание на дълбокото деколте, кройката и материята.

Близнаците могат да си разрешат да съчетават самоуверено. Кожа и дантела – това е просто прелестно! Падаща коприна, комбинирана с тежък жакет – за какво не?!? Не се тормозете да експериментирате.
И колкото по-къса е дължината на полата – толкоз по-добре!
Раците сигурно ще желаят да подчертаят своята женственост, деликатност и романтика.
За тях са извънредно подобаващи изчистените рокли, падащи поли миди дължина и костюми вид пижама от коприна.

За домашно празненство уверените в себе си Лъвици могат да изберат къса пола, съчетана с мек вълнен пуловер.
В случай, че смятате да празнувате на открито или да отидете на посетители при другари, облечете къса блестяща рокля. Най-добре е тя да бъде със свободна кройка.
Стремящите се към съвършенство Деви не би трябвало да се лимитират в нищо.
Подготвяйки се за празничната вечер, могат да заложат на класиката под формата на рокля с дължина малко под коленете или пък на гръмък жълт костюм с панталон.

В какво би трябвало да посрещнат новата година представителките на зодия Везни? Тези креативен натури ще блестят и по едно и също време с това ще се усещат напълно в свои води, издокарани със моден гащеризон.
Дамите от зодия Скорпион ще бъдат несравними, в случай че отдадат желанията си на животинския принт, който се радва на огромна известност през този сезон.
Дали това ще са ботуши със змийска шарка, леопардова пола или тигрова рокля – сигурно няма да останете незабелязана!

Представителките на зодия Стрелец сигурно ще желаят да се проявят и да покажат най-хубавата си страна. Перфектната композиция за тях е дълга рокля, съчетана с елегантни обувки на висок ток.
Добре е роклята да е с по-свободна, с нетрадиционно деколте или кройка на ръкава.
Козирози, през тази година имате опция да се насладите на свободните кройки и кадифето.
Най-важното е да избирате тези цветове, които са най-подходящи за посрещането на Годината на свинята.

Представителките на зодия Водолей ще имат опция да проявят водната си същина и ще сияят, в случай че изберат сако, пола или рокля с пайети или блестяща материя.
Най-важното е да не прекалявате с блясъка!
За да бъдат неотразими в новогодишната нощ, представителките на зодия Риби би трябвало да отдадат желанието си на падащите дълги поли или рокли.
И най-важното – не забравяйте за аксесоарите!

Ще бъде доста добре, в случай че посрещнете новата година в ослепителен тоалет. Той сигурно ще донесе шанс на всички зодиакални знаци през идната година.
Годината на свинята би трябвало да бъде посрещната с огромен обсег, по тази причина и роклята, която смятате да облечете в новогодишната нощ, би трябвало да бъде нова. Не се тормозете, в случай че не смятате да давате пари за тоалет, който ще облечете единствено една вечер. Едни нови аксесоари, с които да завършите външния си тип, са изцяло задоволителни!
За да успокоите „ земната свиня “, пробвайте да изберете изчистен тоалет, само че не подценявайте изобилието от аксесоари. Те сигурно би трябвало да са солидни и цветни.

Дори в случай че планирате домашно празненство, не забравяйте да обуете стилни обувки! За този празник е най-добре да изберете типичен модел от мека кожа, плат или велур.
Естествеността допуска, че и прическата ви би трябвало да е по-небрежна. Ако доста ви се желае да сте звездата на вечерта, благодарение на гел си направете прическа в жанр 20-те години на предишния век.
При грима заложете на класиката: тестваните във времето smoky-eyes, холивудски грим с черни стрели или пък това, което най-вече обичате и което ви кара да се чувствате уверена в себе си!

След като се погрижихме за визията ви, остава единствено да ви пожелаем радостно и незабравимо посрещане на новата година!
Инфо: jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР