Нова Броудкастинг Груп обяви назначението на Тара Нури-Иванова като директор

...
Нова Броудкастинг Груп обяви назначението на Тара Нури-Иванова като директор
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп назначи нов директор Съдържание и продукция

Нова Броудкастинг Груп разгласи назначението на Тара Нури-Иванова като шеф „ Съдържание и продукция “ на мястото на Ивайло Вандов. Като част от мениджърския екип, Тара Нури-Иванова ще дава отговор за производството и координацията на наличието за всички телевизионни стратегии и платформи. 

„ Радвам се, че отличен експерт с богат опит поема ръководството на вътрешните и външните телевизионни продукции на компанията. Тя е част от екипа на NOVA повече от 25 години и познава чудесно както вътрешните процеси, по този начин и медийната среда у нас. Нейният креативен почерк и блян към най-високите стандарти са от значимо значение за опазване на лидерските позиции на медийния пазар “, заяви основният изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова.

Тара Нури-Иванова се причислява към NOVA през 1998 година и минава през всички равнища в телевизионното произвеждане, заемайки позициите режисьор, основен режисьор и продуцент. Тя има основна роля за креативната реализация на новините и настоящите излъчвания в новия студиен комплекс на компанията. Кариерата й стартира като асистент-режисьор в Българската национална телевизия. Професионалната й биография е обвързвана със основаването на голям брой телевизионни излъчвания и снимането на концерти и театрални постановки.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР