Нов случай на измама с майстори на покриви. Рекетьори опитали

...
Нов случай на измама с майстори на покриви. Рекетьори опитали
Коментари Харесай

Плъзна нова измама с ремонти на покриви

Нов случай на машинация с майстори на покриви. Рекетьори пробвали да изнудят притежател на ремонтираната от тях къща в Шуменско. След като нараснали сумата над контрактуваната, те го отвлекли, с цел да го принудят да им заплати желаното. Мъжът обаче съумял да алармира в полицията, а задържането им се трансформирало в сцена като от екшън филм, споделя Нова тв. Ремонтът на фамилната къща в Смядово се трансформира в същински призрачен сън за притежателят й.

В търсене на преференциална оферта за ремонт на покрив, 39-годишният мъж от Смядово се свързал с майстори от град Игнатиево. Те почнали ремонта, за което свидетелстват и съседите. „ Около 6-7 индивида бяха – двама работят, другите стоят. Това беше 3-4 дни преди дъжда. 2 дни не идваха и по-късно пристигнаха отново – 2-3 дни. Събраха се някъде към 8 дни ”, сподели Атанас Ненов. Цената за ремонта била уговорена и платена. Двама души обаче потърсили притежателя. „ При издаване на обекта са му потърсили огромна парична сума и са му споделили, че би трябвало да даде парите, защото в случай че не ги даде – ще има неприятности ”, съобщи Ася Йорданова, ОДМВР-Шумен.

Така те го принудили да се качи с тях в колата им и да стигнат до Шумен, където да се издължи. Потърпевшият съумял да алармира в полицията за случилото се и униформени причакали колата
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР