Нов скандал разтърси шоуто "Като две капки вода". След като

...
Нов скандал разтърси шоуто "Като две капки вода". След като
Коментари Харесай

Наистина ли? В Като две капки вода пеят на плейбейк?

Нов скандал раздруса шоуто "Като две капки вода ". След като Мариана Попова несъзнателно се издаде, че участниците авансово избират песните, които ще показват, в този момент стана ясно, че някои от тях даже имат привилегията да се изявят на плейбейк.

Засега изпълнителят, за който най-вече се спекулира, че не пее онлайн, е фолкдивата Алисия, която разкрива сякаш неподозирани певчески данни. Факт е, че изпълнителката се показва сносно досега, въпреки и да е по последните места в класацията на журито и публиката.

„ Ходил съм на не едно и две участия на Алисия и пеенето ѝ беше много подправено, не можеше да вземе два тона, нищо общо с гласа от песните ѝ. Не е допустимо да пее толкоз добре в „ Капките”. Най-вероятно се е споразумяла да записват авансово песните, да ѝ обработват гласа и на лайфа да пускат записа”, разяснява неизвестен представител от сектора пред в. "Уикенд ".

С просто ухо се чува, че Алисия несъмнено е добре подкрепена от озвучителите на шоуто, за разлика от други участници. Но дали в действителност представянията ѝ са на цялостен плейбек - не бихме могли да потвърдим.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР