Нов скандал избухна в социалните мрежи след последното предаване на

...
Нов скандал избухна в социалните мрежи след последното предаване на
Коментари Харесай

Светльо Витков бесен: Като се гледам в „Капките“ – грозен Фантомас или Емо Чолаков, който трябва да спре хляба

Нов скандал избухна в обществените мрежи след последното предаване на „ Като две капки вода “, излъчено ден след Националния празник и отдадено на българската музика. Всички участници влязоха в облиците на български звезди и пяха родни шлагери. Този път почитателите насочиха гнева си против актрисата Сатиричния спектакъл и от известния сериал „ Ол инклузив “ Елена Атанасова, която трябваше да имитира Светльо Витков от „ Хиподил “ и да показа неговото паметно парче „ Let me da te love you “. 

На сцената на шоуто актрисата бе подкрепена от бенд на сътрудници от сериала, отпред с Явор Борисов, който свири на китара.

Крайно неудовлетворен от имитацията обаче остана Светльо Витков. „ Като се виждам в „ Капките “… Грозен Фантомас или Емо Чолаков, който би трябвало да спре хляба! И вие да го… “, захапа известното предаване 53-годишният реализатор.

„ Как смеят да протягат ръка на творчеството ти по този метод “, „ Баси кошмара “ и „ Аз персонално плаках “, бяха някои от мненията на потресените почитатели на Светльо под обявата му във Facebook, с която подлага на критика имитаторското шоу.

Елена Атанасова се постара да имитира Светльо Витков

„ Много си ми симпатична, впечатляващ облик направи “, похвали я Веселин Маринов, който е част от журито, само че публиката беше на друго мнение. Елена се раздаде и се опита оптимално да съобщи супер характерното лъчение на Светльо, което не е по никакъв начин лека задача, само че съгласно почитателите не й се получи изключително добре.

Светльо Витков не е ядосан единствено поради неприятното осъществяване в негов облик. Рокаджията се гневи и заради обстоятелството, че не бил поканен в шоуто, както по принцип се действа, когато ще се имитира българска звезда. „ Честно да си кажа, чаках да си в публиката. Исках да ти видя реакцията онлайн “, написа почитател под обявата, на което музикантът отговори: „ Не бях поканен “.

Витков не беше единственият ядосан. Звезди от „ Ахат “ също не бе удивен от имитацията. Нелеката задача да изпее шлагера „ Черната овца “ се падна на Мара Отварачката. Певицата разгласи, че усеща песента доста  близка.

„ Аз постоянно съм черната овца. Хоби съм на медиите, даже на приятелите ми от време на време с това “, призна Мария пред водещия на „ Капките “ Димитър Рачков.

Отварачката пя доста подправено и в случай че не бяха поддържащите гласове в песента, напълно нямаше да се оправи. В публиката бе самият Звезди, с цел да следи имитацията онлайн, само че не остана по никакъв начин впечатлен. Той непретенциозно разяснява, доста кавалерски, че фолклевицата „ много се е постарала “.

„ В това предаване парчето е правено три пъти “, напомни Звезди и добави: „ Един доста почитан от мен член на това прелестно жури сподели, че тази ария може да я изпее единствено един човек в тази страна, по този начин както би трябвало! “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР