Нов съд по планиране и околна среда, който официално стартира

...
Нов съд по планиране и околна среда, който официално стартира
Коментари Харесай

Нов съд по планиране и околна среда ще даде възможност за справедливи и бързи решения, казва президентът на Върховния съд

Нов съд по обмисляне и околна среда, който публично започва в понеделник, ще разреши обективни и бързи решения от високоспециализирани съдии, ръководителят на Върховния съд сподели.

Г-н Съдия Дейвид Барнивил сподели, че съдът, който попада в юрисдикцията на Върховния съд, ще разреши спомагателна правосъдна специализация в „ доста комплицирана и редовно значима “ правна област.

Такъв съд се „ с право изисква “ от всички страни в този вид каузи и от обществото като цяло, сподели той.

В съда е назначен трети арбитър и е евентуално да има още съдии нужни, с цел да се оправи с търсенето, сподели господин арбитър Барнивил.

Оглавяван от господин арбитър Ричард Хъмфрис, огромна част от работата на новия съд работи от предишния април, само че беше публично основан в понеделник.

Преди 2018 година всички планиращи правосъдни прегледи се разглеждаха в общ лист на Върховния съд. През 2018 година беше основан лист за стратегическо развиване на инфраструктурата със арбитър, назначен да го следи и да разпределя каузи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР