Нов протест срещу задължителния зелен сертификат подготвят пазарджиклии, след като

...
Нов протест срещу задължителния зелен сертификат подготвят пазарджиклии, след като
Коментари Харесай

Пазарджиклии излизат на протест срещу зеления сертификат

Нов митинг против наложителния зелен документ приготвят пазарджиклии, откакто в неделя излязоха на сходно проява. Те се оповестиха по принцип против всички противоепидемични ограничения, преминавайки през града с автомобилно шествие и веещи се от прозорците на колите флагове. Тогава проявата приключи пред постройката на общината, където участниците издигнаха настояванията си.

Предстоящата проява ще бъде пешеходно шествие по централните пазарджишки улици. То ще бъде на следващия ден от 16,00 часа, когато участниците ще се съберат на Тортата.

" Елате с цел да защитим правото си на избор и заслужен живот! Поканени са юристи, които ще ни срещнат с правата които имаме по закон. Ще приказваме за законови способи на противопоставяне и по какъв начин закона ни пази. Всички които са притискани и изнудвани на работните си места да се имунизират и тестват - ​елате! Ще получите информация и помощ за това по какъв начин да се отбраните и да запазите правото си на труд без условия за ваксина! ", пишат уредниците. И приканват за ​обединение срещу принудата. " Ние не се разделяме на имунизирани и неимунизирани! Ние сме ​заедно! ", декларират още те.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР