Нов продукт, подготвян от Google, ще промени драстично рекламите, с

...
Нов продукт, подготвян от Google, ще промени драстично рекламите, с
Коментари Харесай

Нов продукт на Google променя света на рекламата

Нов артикул, подготвян от Гугъл, ще промени фрапантно рекламите, с което сме привикнали. Това стана ясно по време на интернационалната конференция iCU 2018, която се организира на 6 и 7 февруари в София и чийто главен сътрудник е „ Виваком “.
Сред гостите на събитието бе Майкъл Стефански, Директор Глобално развиване в Гугъл, който приказва за трендовете в рекламния бизнес и за опциите, които компанията дава на телекоми и снабдители на наличие да разширят и обновят активността си.
Специално внимание той отдели на т.нар “addressable TV advertising” - способността да се демонстрират разнообразни реклами на разнообразни семейства, които гледат една и съща стратегия. По този метод рекламодателите се отдалечават от обичайния метод към рекламирането и се концентрират върху изпращането на съответстваща и потребна за всеки консуматор информация.
По думите на Стефански Гугъл интензивно работи по инструмент за “addressable TV advertising”, което ще докара до фрапантна смяна в промишлеността. „ Разбира се, въвеждането му е доста комплициран развой. Подразделението ни Гугъл Fiber към този момент организира редица проби, с цел да позволи сполучливо проблеми, които пораждат при него. Надяваме се идната година да стане факт “, съобщи той.
Според Стефански персонализираното рекламиране ще усили приходите на рекламодателите, само че ще докара и до по-добро схващане на клиента.
По-рано денем представители на огромни телекоми от разнообразни страни, измежду които Австралия и Турция, разясниха опциите за напредък през идващите пет години. Експертите се сплотиха към мнението, че цифровата промяна е приоритет и че към момента има много интервенции, които се правят ръчно, а би трябвало да са цифровизирани. Те допълниха, че методът към клиентите също би трябвало да се промени, а отношението към тях – да се усъвършенства.
Тема на полемиката бяха „ умните “ градове и каква роля могат да играят телекомуникационните компании в тях – в превоза, сигурността, финансите, околната среда. Специалистите обявиха, че в градовете на бъдещето даже и по-малки играчи ще могат да оферират услуги и операторите като цяло би трябвало да наблюдават доста деликатно плановете, които се развиват от страна на общините, с цел да се включват в тях, вместо да бъдат измествани.
Запитани в какво биха вложили в идващите години, представителите на телекомите откроиха облачните услуги, географското разгръщане, платформи за самообслужване, превоз, по-висока вътрешна работливост и др.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР