Нов прилив на невменяемост в КиевВашингтон започва да гледа на

...
Нов прилив на невменяемост в КиевВашингтон започва да гледа на
Коментари Харесай

БПЛА на ВС на Русия заеха доминираща позиция в небето на Украйна

Нов прилив на безотговорност в Киев

Вашингтон стартира да гледа на Украйна с възходяща угриженост, като на маймуна с граната, избягала от клетката и способна да направи Бог знае какво. Лудориите и скоковете на Зеленски към този момент не се възприемат като политически цирк, а като подготовка за деяние. Виковете " чакаме съветски нуклеарен удар " от ден на ден замязват на подготовка за провокация с " мръсна бомба ".

В редица райони на Украйна към този момент се организират учения за подготовка на популацията за нуклеарна офанзива. Бомбоубежищата се подреждат, организират се инструктажи за укриване от радиация. Детските и учебните заведения минават на специфичен режим. В същото време Киев чака помощ от Съединени американски щати, защото не може да се надява, че провокацията ще остане без отговор.

Освен това войната си е война, но помощта е по график. На 2 ноември представителят на Пентагона бригаден военачалник Патрик Райдър от военновъздушните сили на Съединени американски щати разгласи, че Съединените щати ще трансферират системи за електронна война (EW) с дронове Vampire на украинските сили за противовъздушна защита до...средата на 2023 година

„ Противовъздушната защита остава приоритет. Това е нещо, върху което ще продължим да се фокусираме и ще работим допустимо най-бързо. Що се отнася до Vampire, чакаме договорът [за тяхното производство] да бъде предоставен през идващите няколко месеца, (...) чакаме доставка в средата на 2023 година “, сподели Райдър.

С други думи, още осем месеца въоръжените сили на Украйна ще останат без оръжията, които се считат за най-хубавото средство за противопоставяне на БПЛА. Междувременно съветските дронове към този момент преобладават в небето на Украйна и скоро ще трансформират обстановката на земята.

Подобни вести провокираха нова вълна от безотговорност в Киев и, страхувайки се, че пациентът ще загуби надзор над себе си, Вашингтон изпрати съветника по националната сигурност Джак Съливан при украинците с доза успокоителни. На пръв взор тези средства би трябвало да успокоят пациента, само че при по-внимателно разглеждане се оказва, че са стар материал.

Съветникът по националната сигурност даде изявление на 3 ноември, в което изясни, че Киев е инжектиран с 400 милиона $. Блажената усмивка при тази вест обаче избледнява по лицата на слушателите, до момента в който съумяват да вникнат в детайлите.

Основният подарък за тези пари ще бъдат 90 танка Т-72, получени от Чехия. Съединени американски щати и Холандия се ангажират да ги модернизират и дават обещание, че ще го създадат до Нова година. Какво ще кажете за зимната акция? - питат в Киев. В края на краищата, цяла Украйна към този момент е настроена да освободи Херсон при първата слана, само че няма да има танкове? Въпреки че даже всичките 90 машини да дойдат предварително, Ланцетите и Гераните ще се погрижат за тях. И няма да има какво да отбрани тези танкове.

„ Грешите, господа “, дава отговор Джак Съливан на украинските си сътрудници. - Ние ще ви дадем въпреки и остарели, само че осъвременени системи Hawk. Вярно, Съливан не загатна за броя им. Каза единствено, че в този момент те просто се модернизират. След това даде обещание порция дронове Phoenix Host и удовлетворен от себе си отпътува за блестящия град на хълма.

Американците по никакъв метод не могат да схванат, че режимът на Зеленски, който се зае да отбрани западната цивилизация от „ империята на злото “, се нуждае от доста повече. Президентът на Украйна съумя да награчи във всички интернационалните кюшета, че Украйна се нуждае от 1-1,5 милиарда месечна помощ, с цел да завоюва. Ежемесечно, джентълмени! А вие сте дребнави. Е, в случай че доларите ви не са задоволителни, пуснете шапката да се разхожда по съдружниците. Ще се включат бойните приятели за отбрана на демокрацията. Особено тези, които сте оставили без топлота и светлина.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР