Нов мъж от няколко месеца насам има примата Лили Иванова.Певицата,

...
Нов мъж от няколко месеца насам има примата Лили Иванова.Певицата,
Коментари Харесай

Лили влюбена в младок? - slava.bg

Нов мъж от няколко месеца насам има примата Лили Иванова.

Певицата, която от години не позволява кого да е в обкръжението си, е омаяна от чара на мускулестия и татуиран мачо Николай Недеков, който е удостоила с достойнството да бъде неин персонален управител. Вечната Амбър гласувала цялостно доверие на младока, който се занимавал с импресарска активност и движел всичките й бизнес каузи. Недеков разполагал с вътрешна информация за енигматичния живот на Лили и бил измежду малцината, които имали достъп до финансите на мегазвездата.

Тя го избрала след рекомендациите на свои сътрудници, които също имали бизнес връзки с него. Това, че е млад и добре комплициран, бил спомагателен плюс за примата, която обичала да е обградена от подобен вид мъже. Значително по-млади от нея са и всички музиканти, с които излиза на сцената, а дами измежду екипа й съвсем няма. Единствената такава бе дългогодишното й импресарио Петя Иванова, която певицата позорно уволни предходната година, а мястото й бе мигновено заето от Николай.

Певицата просто уведомила Петя, че отсега нататък просто няма да й е нужна. Без да уточни причина за уволнението й. Пред общи познати обаче загатнала, че се съмнява в коректността й. Двете бяха неразлъчен тандем близо 10 години и раздялата им беше много изненадваща за всички от естрадната колегия. През Петя минаваше всичко, обвързвано с организацията на концертите на Лили, в това число и огромна част от паричните потоци. В арт средите също бяха доста потресени от решението на Иванова, написа Ретро.

Мнозина считат, че асистентката е станала жертва на конспирация. А заместникът й бързо е съумял да влезе под кожата на звездата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР