Нов любопитен факт изскочи от битието на разстреляния бизнесмен Петър

...
Нов любопитен факт изскочи от битието на разстреляния бизнесмен Петър
Коментари Харесай

Разкритие на БЛИЦ! Разстреляният Христов водил жестока война с кръстника на българската мафия!

Нов любопитен факт изскочи от битието на разстреляния предприемач Петър Христов, изплува за първи път на бял свят, с помощта на най-четената електронна организация БЛИЦ. Медията ни научи, че в следата на 90-те години Христов е водил борба за превъзходство с митичния Иво Карамански, който е апетитен за кръстник на българската мафия.

Интересите им се преплели около застрахователния бизнес. Христов основал компания " Дито ", а Карамански се опитвал да стане едноличен водач на пазара с неговата " Корона инс ".

В златните мутренски години двамата въпреки всичко съумели да се схванат без да пролеят кръв.

Години по-късно Карамански бе застигнат от трагична орис. Кръстника бе изработен на сито от Стефан Въжарски, който се опитвал да унижи грубо по време на разгулен пир. От тогава Въжарски излежава доживотна присъда отнемане от независимост в Централния софийски затвор, а тялото на Карамански почива в Централните софийски гробища.



Преди изтезанието Христов е бил притежател на четири настоящи компании. Във „ Велико Търново Хилс” и „ Ай Би Пи Мениджмънт” той е едноличен притежател, а в ДИТО и „ Болкан концерн интернешънъл” е запазил процентно присъединяване.

Вчера БЛИЦ оповести пръв, че главната версия, по която работят проверяващите е, че Христов е станал жертва на възмездие, около разкритията си за обезвреждане на бандата за отвличания " Наглите ".

МВР и специфичните служби поставят денонощни старания, с цел да разкрият бруталното закононарушение, което раздруса София, преди семейството на Европредседателството.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР