Нов епизод в политическия сериал и размяна на обвинения за

...
Нов епизод в политическия сериал и размяна на обвинения за
Коментари Харесай

Политическо напрежение и ескалация на скандалите

Нов епизод в политическия сериал и замяна на обвинявания за арестите в Агенция „ Митници “ наблюдавахме в неделния ден.

Познава ги и господин Рашков, който има аргументи за това, сподели министър председателят

Премиерът в оставка Николай Денков разгласи, че ще подаде сигнал за оказвания напън върху основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и още веднъж нападна вътрешния министър Калин Стоянов.

Коцев към този момент е предал документално жалбата си , че е бил заплашван да подаде оставка. Дал е това изложение на премиера, а той от своя страна разгласи, че ще се обърне към съответните институции. Кои са те – не сподели.

Денков акцентира, че е удовлетворен от работата на Агенция „ Митници “. Не видя и проблем в изказванията и в фотосите за връзки сред обвинените Стефан и Марин Димитров с Живко Коцев и с Бойко Рашков. Защото първо трябвало да се потвърди, че те са контрабандисти. После изясни, че Бойко Рашков ги е познавал, тъй като когато е бил министър на вътрешните работи те са му свидетелствали против Бойко Борисов.

Софийският градски съд остави в ареста шефа на Агенция „ Митници “ Петя Банкова и Стефан Димитров

Бойко Рашков, ГЕРБ, Министерство на вътрешните работи и Живко Коцев резервираха безмълвие през днешния ден. 

Доказателства, а не „ медийна пушилка “ изиска министър председателят в оставка по случая с арестите в Агенция „ Митници “

„ ДАНС, която би трябвало да проверява тези случаи, която би трябвало да дава информация на длъжностните лица, на мен не ми е подала информация, че има такива лица “, означи Денков.

Срещу мен седи сериозна войска, която желае да ме дискредитира като персона, като експерт, мен и моите близки, сподели Коцев

В позиция в обществените някогашният министър на туризма Николина Ангелкова разяснява наличието си на фотосите с Коцев: „ Познавам господин Живко Коцев по-малко от година. За този къс интервал сме се виждали както на обществени събития, по този начин и по мотиви. Никога не съм се интересувала и не знам детайлности за работата му. Съжалявам, че името ми се замесва в тази история с политически и Министерство на вътрешните работи привкус. Подчертавам, че нямам информация за активността на хора, свързани с господин Коцев “.

Политически привкус в протичащото се видя и Николай Денков, съгласно който в навечерието на идния избор се цели офанзива към ПП-ДБ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР