Нов доклад на Washington Post предполага, че проблемът с престъпността

...
Нов доклад на Washington Post предполага, че проблемът с престъпността
Коментари Харесай

Репортер на Washington Post нарича опасенията за кражби от магазини „морална паника“ в САЩ: Страната е „построена върху открадната земя“

Нов отчет на Washington Post допуска, че казусът с престъпността в огромните американски градове е прераснал в " морална суматоха. "

Репортерът на посткултурата Маура Джудкис е създател на публикацията в секцията " Стил " на вестника в петък със заглавие " Зомби CVS, история на ужасите от късния капитализъм. "

В него Джудкис отбелязва по какъв начин CVS в Columbia Heights, окръг Колумбия е бил ограбен и откраднат толкоз доста, че надали е имало нещо скъпо по рафтовете на магазините, до момента в който не беше затворен тази седмица.

Нов отчет на Washington Post твърди, че консерваторите основават „ морална суматоха “ по отношение на кражбите от магазини в градовете на Съединени американски щати. (Астрид Рикен за The Washington Post посредством Getty Images)

Тя написа: „ Всичко останало, което остава в магазина в Северозападен окръг Колумбия, което не е доста, е под плексиглас: препарат за съдове Dawn, шампоан L'Oreal, MiraLax, шепа комплекти за боядисване на коса Clairol root, комбинирани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР