Нов дилър“ на билети за градски транспорт бе забелязан в

...
Нов дилър“ на билети за градски транспорт бе забелязан в
Коментари Харесай

Още “дилъри“ печелят от изхвърлени билетчета, докато градският транспорт в Пловдив затъва

Нов „ дилър “ на билети за градски превоз бе видян в Тракия. Мъжът е бил сниман от жител, до момента в който обикаля към кофите за отпадък, разположени в непосредственост до спирки, и събира изхвърлените еднократни карти за пътешестване. Всички те скоро ще бъдат предадени против скромна парична сума на работещи в бранша на публичния превоз в Пловдив. След това водачи и кондуктори ще ги пробутат на пасажерите, които ще платят постоянна такса от 1 лева, с цел да получат опърпан и замърсен билет.  
Прочетете още
Това се случва едвам ден откакто TrafficNews ви осведоми   за следващата сходна скица, а от общинските предприятия ОКТ и „ Общинска полиция “ се ангажираха да проверяват  случая.



Припомняме, че с помощта на тази скица биват ощетявани освен пловдивчани, само че и компаниите превозвачи, които няма да отчетат действителните си доходи. Последното оказва въздействие и върху хазната на пловдивската община, която продължава да изплаща дотации на превозвачите, задето работят на загуба.

Медията ни рапортува и за този „ дилър “ на билети до ОКТ и „ Общинска полиция “.



Шефът на „ Организация и надзор на превоза “ Георги Стоилов пояси, че към този момент са подхванати дейни дейности по отношение на предходния сигнал. Екип, изпратен на място, е иззел огромно количество билети от мъжа, за който през вчерашния ден в разказахме. Предстои да се преценя дали против него ще бъдат подхванати следващи дейности.

„ Общинска полиция “ пък е планувала в допълнение наблюдаване и следене за противозаконна търговия с изхвърлени билетчета.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР