Нов български сериал, този път в жанра романтична комедия скоро

...
Нов български сериал, този път в жанра романтична комедия скоро
Коментари Харесай

bTV пуска нов български сериал, романтичната комедия Слънчев бряг

Нов български сериал, този път в жанра сантиментална комедия скоро ще се появи по екраните. bTV и „ Междинна станция “ започнаха работа по продукцията, в който основен персонаж е знаковият морски курорт „ Слънчев бряг “. Новината бе оповестена от основния изпълнителен шеф на bTV Media Group Флориан Скала на огромно празненство нощес, на което медийната група отпразнува сполучливия старт на есенния ТВ сезон дружно с сътрудници, публицисти, лицата от ефира на bTV и доста другари.

„ Щастлив съм да оповестя, че към този момент работим по идващия си първокачествен план в региона на телевизионното кино – сантименталната комедия „ Слънчев бряг “, с присъединяване на някои от най-любимите български артисти, познати от ефира на bTV. Зрителите ни могат да чакат още една висококачествена местна продукция в каналите на bTV Media Group “, съобщи Флориан Скала.

Интригата в сюжета на сериала, предопределен за седмично лъчение се върти към потайностите на хотелиерския и туристическия бизнес, пречупени през персоналните истории на персонажите. В актьорския състав доминират млади звезди на българското телевизионно кино, станали любимци на публиката с първите истински сериали на bTV. Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова и други ще си партнират с огромни имена от разнообразни генерации актьори, с цел да показват на феновете на българските сериали вълнуващи истории от живота в морския курорт.

Режисьор е Димитър Димитров.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР