Нов арест и ново обвинение за Венцислав Дамянов, с прякор

...
Нов арест и ново обвинение за Венцислав Дамянов, с прякор
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Венци Боксьора: Пуснат е без гривна, оставен да се прибира с автобус

Нов арест и ново обвиняване за Венцислав Дамянов, с прякор Боксьора. Часове откакто в ефира на NOVA ви разказахме за страха, обхванал хората в софийското село Световрачене, откакто рецидивистът беше пуснат под домакински арест, четирима души бяха арестувани. След спецакцията някогашната брачна половинка на Венци Боксьора разяснява ареста и обвиняванията против него.

„ Тук съм, не с цел да пазя Венцислав и не да извинявам неговото държание, по тази причина сме се развели. Но не мога да търпя такова държание. Той е пуснат от Софийски градски съд под домакински арест без гривна. Оставен е да се прибира самичък. Когато е пуснат, са го попитали какъв брой време му е належащо да се прибере. Посочено е 3 часа, толкоз лишава прибирането от София до Световрачене. Ако изпуснеш рейса, даже повече”, съобщи Анета Дамянова по Нова ТВ.

По думите й в дома на Венци Боксьора не е намерено нищо нелегално. Тя уточни, че в протоколите от прокуратурата също е записано, че пускат мъжа без гривна. За един от оплакалите се Анета Дамянова показа, че е правил редица закононарушения и спорът му с Венцислав е поради спекулация с жена.

„ Те споделят, че ги е боязън в действителност не е по този начин. Нашите деца са връстници и вървят дружно на кино. Ако човек се опасява за своя живот и за този на брачната половинка си, едва ли би си пуснал детето с нашето”, счита тя.

Анета Дамянова признава, че някогашният й брачен партньор е осъждан неведнъж. Но прикани полицията да проверява всички, които приказват против Дамянов. Според нея те са същинската незаконна група.

„ Нека законът бъде еднакъв за всички - и за едните, и за другите. Ние приказваме за неведнъж арестувани хора - за трафик, за лихварство, за бежанци. Наистина в случай че полицията си свърши работата, ще види, че това е оперативната незаконна група в Нови Искър и селата в близост. Но не може да клеветят, това тормози мен и сина ми. Това е смачкване на самочувствието и подронване на престижа му”, съобщи още Анета Дамянова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР