Нотариуса е парадирал с определен статус в МВР, имал е

...
Нотариуса е парадирал с определен статус в МВР, имал е
Коментари Харесай

Николай Стайков: Нотариуса е парадирал с определен статус в МВР, имал е син буркан!

" Нотариуса е парадирал с избран статус в Министерство на вътрешните работи, имал е наследник буркан. Клубът му даже е бил охраняван и от полицейски коли. Тези фрагменти ги има и в Google стрийт вю. Бил ли е помощник на полицията? "

Това сподели пред " Тази заран " по бТВ журналистът Николай Стайков от Антикорупционния фонд. Във вторник той приказва пред Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС) за убийството на Мартин Божанов - Нотариуса.

За тези хора е извънредно значимо парадирането с връзки, контакти -

Нотариуса говореше за съдиите с дребни имена,

приключи Николай Стайков.

„ В ДАНС има доста информация за Мартин Божанов-Нотаируса. Информацията, която имат полицията, ДАНС и прокуратурата, би трябвало да бъде събрана и оценена, с цел да се види кой, къде, на какъв стадий му е помагал. Защото това е една проведена, израснала в годините, схемата за въздействие в прокуратурата, която е достигнала последователно до най-високите равнища “, напомни проверяващия публицист.

Той уточни, че Нотариуса е влизал свободно в Специализирания съд.

На въпроса какъв брой телефона е имал Божанов и за какво се ревизират единствено два негови телефона Стайков разяснява: „ Говорил съм с хора, близки до него, че е той е имал 4-5, даже е имал фиктивен човек, който му е носел телефоните. Аз персонално имам негови три номера, за какво полицията има единствено два. Някой пречи или на следствието. Дали това не са най-близките му хора - брачната половинка му, която е в ГДБОП. Това е огромният въпрос “, уточни Николай Стайков.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР