Носителят на три титли от Големия шлем Стан Вавринка се

...
Носителят на три титли от Големия шлем Стан Вавринка се
Коментари Харесай

Стан Вавринка пребори Троицки и се класира за полуфиналите в София


Носителят на три трофеи от Големия шлем Стан Вавринка се класира за полуфиналите на тенис шампионата София Оупън. Пред българските почитатели в „ Арена Армеец “ водачът в схемата се наложи над финалиста от 2016 Виктор Троицки с 6-1, 7-6(3) след час и 23 минути игра.

Първият сет мина напълно под диктовката на Вавринка, който след два ранни пробива поведе с 4-0 и до края на частта нямаше проблеми да задържи задатъка си.

Вторият сет бе надалеч по-оспорван, като Троицки несъмнено увеличи равнището си. Именно сърбинът първи стигна до пробив при 5-3, след което имаше опция да сервира за сета. Неговият противник обаче съумя мигновено да направи рибрейк, а след това да изравни за 5-5.

В последна сметка сетът трябваше да бъде решен след тайбрек, който стартира чудесно за Троицки. Сърбинът поведе бързо с 3-0, само че по-късно позволи Вавринка да направи цялостен поврат и да завоюва мача след 7-3 в своя изгода.

На полуфиналите Стан ще срещне спечелилия от дуела сред Мирза Башич (Босна и Херцеговина) и Максимилиан Мартерер (Германия). /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР