, носителят на редица награди и избор номер едно на

...
, носителят на редица награди и избор номер едно на
Коментари Харесай

Celestyal назначи нов глобален главен търговски директор - Туризъм

, носителят на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, разгласи назначението на Лий Хаслет за основен търговски шеф на компанията от 20-ти февруари, 2023 година Хаслет поема поста от Лесли Пиден, който е част от екипа на Celestyal повече от пет години, в началото като вицепрезидент за Северна Америка и в следствие като основен търговски шеф.

Хаслет е изпълнителен шеф с богат опит в региона на пътуванията, с помощта на работата си с туроператори и самолетни компании. Той се причислява се към Celestyal от Virgin. Хаслет е част от екипа на Virgin Holidays от 2008 година и управлява разрастването на отдела за „ Празнични продажби на дребно “ преди да поеме разнообразни функции в бизнеса – от отдела за търговия на дребно, до вицепрезидент на „ Продукт и дистрибуция “. Доскоро Хаслет е вицепрезидент на „ Глобални продажби “ за Virgin Atlantic, където управлява проекта за промяна на продажбите с фокус върху основните пазари в Северна Америка и Европа, като играе значима роля в комерсиалния управителен екип на компанията. Хаслет ще е директно зависещ на Крис Теофилидес – основен изпълнителен шеф на Celestyal . Лий Хаслет ще бъде основан главно във Англия, само че също по този начин ще разпределя времето си и сред Съединени американски щати и главните европейски пазари и Гърция.

“Посоката на развиване на Celestyal е в укрепване на предложенията на марката с фокус върху разнообразните дестинации и пътувания, които разрешават на гостите да се потопят в атмосферата на посещаваните общности и места. В сходство с тази тактика, ние продължаваме да развиваме и комерсиалния си екип, с цел да посрещнем новите провокации “, сподели Крис Теофилидес. „ Бих желал да изразя моята признателност към Лесли за забележителния му принос в позиционирането на Celestyal и построяването на предпоставки за бъдещите триумфи на компанията. Той беше неразделна част от висшето управление на компанията. От все сърце му пожелаваме всичко най-хубаво в новите му инициативи. ”

„ Радвам се да оповестя за назначението на Лий Хаслет и да го поздравявам с добре пристигнал в Celestyal . Лий се причислява към Celestyal във трогателен миг, в който усилваме напъните си и влагаме в разширение на наличието на компанията на основни пазари. Съвсем скоро откакто Celestyal доста разшири комерсиалния си екип, Лий ще управлява световен екип от над 60 експерти в организирането на пътувания, покривайки целия набор от търговски действия, в това число продажби, стратегическо бизнес развиване, маркетинг, търговски ПР функционалности, контактни центрове, както и ръководство на приходите. Очакваме с неспокойствие да споделим още вълнуващи вести в близко бъдеще за Celestyal , защото продължаваме нашето странствуване в подсилване позицията ни на водещ снабдител на награждавани ваканционни преживявания с голям брой дестинации в Гърция и Източното Средиземноморие, с които компанията стана известна. “, добави Теофилидес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР