Носителят на наградата БАФТА Джуд Лоу е роден и израснал

...
Носителят на наградата БАФТА Джуд Лоу е роден и израснал
Коментари Харесай

Тройката с Фрост и Мос и останалите връзки на Джуд Лоу

Носителят на премията БАФТА Джуд Лоу е роден и израснал в Лондон, само че в последна сметка отпътува за Съединени американски щати. От самото начало артистът е имал много интензивни връзки. Както множеството знаят, той има и репутацията на лъжец или на човек, който се среща с няколко дами едновременно. И по този начин, каква е историята с любовния живот на този ослепителен артист? С кого е бил, какъв брой деца има и с кого е сега? Нека разберем това, като надникнем в комплицирания любовен живот на Джуд Лоу!

Джуд и Сейди

 width=

Погледнете единствено това свежо лице! Джуд Лоу се среща с британската актриса Сейди Фрост през 1994 година Двамата работят по престъпна драма и се влюбват мощно един в различен. Сади си спомня: " Силата на любовта, която изпитвах към Джуд, и неговата мощна упоритост ме караха да се усещам неконтролируема. "

Работата е там, че Сейди към този момент беше омъжена. В последна сметка тя изоставя Гари Кемп от Spandau Ballet поради по-младия Джуд. По това време той е едвам на 19, а тя - на 25 години.

Официализиране на плана

И Джуд, и Сейди са съществени членове на " Примроуз Сет " - група шикозни празненства в Лондон. Сред другите членове са моделът Кейт Мос, актрисата Патси Кенсит, дизайнерката Пърл Лоу и актьорите Юън Макгрегър, Джони Лий Милър и Рис Ифанс.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР