Носителят на Лига Европа - Севиля инкасира първата си загуба

...
Носителят на Лига Европа - Севиля инкасира първата си загуба
Коментари Харесай

Гранада победи Севиля с късен гол

Носителят на Лига Европа - Севиля инкасира първата си загуба за сезона в испанската Примера Дивисион. Този следобяд селекцията на Хулен Лопетеги отстъпи с 0:1 при гостуването си на Гранада.

Андалусийци сами си направиха живота сложен, откакто цяла втора част бяха с човек по-малко. Това се случи поради двата бързи жълти картона на Жоан Жордан в края на първото полувреме. Всичко това означаваше и неговото изпъждане от рефера Пако Фуертес.

Гранада, който по традиция потегля мощно в Ла Лига, се възползва от численото си преимущество и стигна до успеха осем минути преди края. Появилият се като запаса венецуелец Ерера се възползва от групова неточност в защитата на севилци и с глава не остави късмет на Ясин Буну. Аплодисменти за асистенцията си заслужава и френският краен защитник Фолкьор.

Успехът за домакините можеше да бъде и по-изразителен, само че в самото начало на второто полувреме, Антонио Пуертас стреля в лявата греда.

Победата изкачи момчетата на Диего Мартинес до второто място в класирането с 10 точки. Севиля пък се свлече до седмата позиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР