Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив ще се изправи

...
Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив ще се изправи
Коментари Харесай

Спартак Търнава е съперникът на Локо Пд в Лига Европа

Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив ще се изправи против Спартак Търнава във втория прелиминарен кръг на Лига Европа. Това стана ясно след извънредно трагичния дуел на словашкия отбор против Радник Биелина от Босна и Херцеговина

След загуба в първия мач от 0:2, през днешния ден Спартак сподели друго лице и се добра до победа в постоянното време със същия резултат. Последваха продължения, в които домакините от Търнава останаха и с човек по-малко, само че все пак не позволиха гол във вратата си, с цел да се стигне до осъществяване на дузпи.

Притеснението несъмнено скова футболистите на двата отбора, които направиха цели пет пропуща от бялата точка. Три от тях обаче бяха на сметката на гостите от Биелина, което им коства скъпо.

Така след триумф с 3:2 при дузпите, Спартак Търнава си уреди среща с Локомотив Пловдив. Първият мач е в България през идната седмица, като напълно скоро се чака решение от УЕФА, дали завръщането на Локомотив в Европа ще се случи на клубния стадион в парк „ Лаута” или на друго оборудване в страната.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР