Носителят на Купата на България Локомотив (Пловдив) посреща ЦСКА-София в

...
Носителят на Купата на България Локомотив (Пловдив) посреща ЦСКА-София в
Коментари Харесай

ЦСКА-София без право на грешка на Лаута

Носителят на Купата на България Локомотив (Пловдив) посреща ЦСКА-София в завладяващ дуел от предпоследния кръг на шампионата в efbet Лига. Двубоят е от изключителна значимост за гостуващия отбор, който се бори за втората позиция в крайното класиране, която дава право на присъединяване в Лига Европа.

Домакините към този момент си осигуриха правото да показват България в евротурнирите със спечелването на националния трофей, като на финала победиха след дузпи точно ЦСКА-София. Мачът ще се организира без аудитория, откакто стана ясно, че има инфектирани футболисти и почитатели на Локомотив, които в последните дни честваха купата.В ЦСКА-София също имат своите кадрови проблеми.
 Извънредно! Затвориха " Лаута ", Локо Пд - ЦСКА-София без аудитория
Пинто и Кери са осъдени, а Белтраме към момента не е подготвен, откакто пропусна мача с Лудогорец.Предвид комплицираната обстановка в кадрови проект, и двамата треньори Бруно Акрапович и Стамен Белчев ще мислят до последно за стартовите си сформира. След санкции се завръщат Антов и Малинов, които се чака да започват като вътрешни халфове. Зад нападателя Али Соу ще е Тиаго, а отдясно ще нападна Джеси.

За пловдивчани в игра след наказване пък се завръща вратарят Луков, който ще стартира най-вероятно като титуляр.Заради неразбираемата обстановка със инфектираните с ковид в състава на Локомотив обаче всевъзможни прогнози за титулярите са рискови.И двата тима са в слаба форма след подновяването на шампионата, като ЦСКА-София има четири следващи равенства, а Локомотив също е в серия от 4 мача без победа.

Вероятни сформира:
Локомотив Пловдив: Луков, Акиниеми, Малембана, Масоеро, Умарбаев, Витанов, Петрович, Салинас, Цветанов, Аралица, Илиев.
ЦСКА-София: Бусато, Мазику, Занев, Гълъбов, Турицов, Малинов, Антов, Евандро, Тиаго, Джеси, Соу.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР