Носителят на купа Стенли Питсбърг победи гостуващия Калгари с 4:3

...
Носителят на купа Стенли Питсбърг победи гостуващия Калгари с 4:3
Коментари Харесай

Питсбърг победи Калгари след продължение

Носителят на купа " Стенли " Питсбърг победи гостуващия Калгари с 4:3 след продължение и се приближи на точка от водача в дивизия " Метрополитън " Вашингтон. Джъстин Шулц вкара в 2:36 минути на добавеното време, Евгени Малкин се отличи с гол и две асистенции, а Чад Рюуедъл и Крис Легант също се разписаха за седмия триумф в последните 10 мача на първенците. Трой Брауър се отличи с попадение и асистенция, като изравни за 3:3 единствено 3 секунди преди края на втория интервал.



Тайлър Сегин вкара два пъти за Далас, само че тексасците изгубиха с 2:3 след продължение от гостуващия Отава. Ерик Карлсен осъществя победния гол за канадците в 2:41 минута на спомагателното време, а преди този момент даде и асистенция.

Сам Райнхарт, Райън О'Райли, Йохан Ларсон и Джейсън Поминвий се отличиха с попадение и асистенция, а вратарят Чад Джонсън избави 38 удара, за триумфа на Бъфало над Торонто с 5:3 като хазаин. Лео Комаров прекъсна 13 мача голова суша и се разписа два пъти за гостите, само че това не беше задоволително.



Оскар Клефбърн вкара в 50-ата секунда на продължението и донесе триумфа на Едмънтън с 4:3 над гостуващия Аризона. Клефбърн се разписа за първи път от 34 мача, а Кам Талбот избави 32 удара, с което способства домакините да пресечен серия от три следващи загуби.

Брендън Липсич се отличи с две попадения, в това число и победното в 2:47 минута на продължението, а Ванкувър се оправи с Ню Йорк Айлъндърс с 4:3 като хазаин. Джон Таварес приключи с гол и асистенция за гостите, които позволиха осмо проваляне в последните си 10 мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР