Носителят на 19 титли от Големия шлем и №2 в

...
Носителят на 19 титли от Големия шлем и №2 в
Коментари Харесай

Надал: Благодаря на героите, които са на първа линия в борбата с коронавируса

Носителят на 19 трофеи от " Големия шлем " и №2 в света сега Рафаел Надал употребява обществените мрежи, с цел да насочи обръщение към всички, които се борят с ковид сега. 33-годишният испанец благодари на всички, които са в първа линия в тази борба и вдъхна кураж на страдащите от това заболяване.

Ето цялостното послание на Рафа към хората по света:

Quería compartir con todos vosotros un mensaje de apoyo en estos momentos tan difíciles en todo el mundo. #YoMeQuedoEnCasa #tuttoandràbene #JeResteALaMaison #StayAtHome #WeWillWinTogether #ánimo pic.twitter.com/RuqZRjwp3W
— Rafa Nadal (@RafaelNadal) March 21, 2020 " Здравейте всички.
Първо желая да се извиня, че отсъствах от обществените медии за известно време, само че това са сложни времена за всички. Цялата тази обстановка ни завладява и всички сме отдадени на идеята по най-хубавия метод от домовете си.

Искам да изпратя обръщение с признателност към всички лекари, медицински сестри и здравен личен състав, които ни пазят, както и към полицейските чиновници, гражданската и национална защита, армията и всички тези, които ни карат да се усещаме в малко по-голяма сигурност, които са на първа огнева линия. В последна сметка те са тези, които са изложени на максимален риск да се заразят с вируса, те са нашите герои. Искам да изразя възхищението си и да ви благодаря на всички.  Краля на клея е машина за победи и на хард Накрая желая да окуража всички фамилии, които страдат - на инфектираните и изключително на тези с родственици и другари, които са умряли от ковид. Имайте кураж. Трудно е да се каже нещо в тези тежки времена. Мога единствено да кажа, че всички доста съжаляваме и имаме вяра в този миг, че ще можем да продължим напред допустимо най-скоро.

В тези сложни времена има и положителни неща. Показваме, че сме единни, доста компании оказват поддръжка и с всеки нов ден всички жители демонстрират, че са обединени, спазвайки стандартите, към които ни поучават да се придържаме здравните управляващи: да си стоим у дома и да съблюдаваме всички рекомендации, с цел да сложим завършек на тази ужасна пандемия допустимо най-скоро.

Благодаря ви и до скоро,

Рафа ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР