Носителката на „Златна игла“ за модна иновация – дизайнерката Аксел

...
Носителката на „Златна игла“ за модна иновация – дизайнерката Аксел
Коментари Харесай

Аксел Харди представя изцяло безшевни облекла

Носителката на „ Златна игла “ за фешън иновация – дизайнерката Аксел Харди – ще показа сбирка „ Тя " (SHE) – замислена и основана особено за ревюспектакъла „ БГ фешън икона 2019 “. Колекцията е отдадена на модерната и харизматична в своята мощ жена-икона в модата и други сфери от живота.



Облеклата са напълно безшевни – направени от правоъгълни елементи, свързани със шнурове. Правоъгълните форми акцентират женствените извивки на тялото и са тънко изплетени от прежда – микс от дървесна вискоза и вълна. Цветовете на облеклата са наситени охра, наслойка, бордо, скалисто сиво, до ламирано черно и бронз.

Всички облекла в сбирката са направени персонално от дизайнерката, която споделя: „ Бях предизвикана от въпрос на наша журналистка „ Възможно ли е произвеждане с нулев боклук? “, тогава отговорих, че е невероятно. Но въпросът продължи да ме занимава и открих този метод за безшевно основаване на дрехи от бързоразградима материя с 0 % боклук “.

Всеки аутфит в сбирка „ Тя “ може да се трансформира и носи от формален до кежуъл жанр според от съчетанията. Една и съща дреха се комбинира с чеп, боди и кубинки денем, а за вечерта – с дантелена подплата, публични обувки и аксесоари. Подходящо допълнение към всяко от предложенията в сбирката може да бъде открито в линията дамски палта, които дизайнерката основава за първи път.

Аксел Харди показва дамата красива и женствена, която показва себе си с самостоятелен и мощен дух: „ Тя “ – дамата, силата, хубостта, „ Тя “ – женствеността, харизмата, любовта, „ Тя “ – самостоятелната, „ Тя “ – самата себе си!

Фото: Нено Вълковски
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР