Носителката на титлата Мис България 2015“ Марина Войкова заби бившия

...
Носителката на титлата Мис България 2015“ Марина Войкова заби бившия
Коментари Харесай

Елен Колева понесе пореден удар от съдбата: Миска забърса бившия й приятел, бизнесменът се хвали със снимки

Носителката на купата „ Мис България 2015 “ Марина Войкова заби някогашния ухажор на актрисата Елен Колева, съобщава HotArena.
Бизнесменът Давид Бонев самичък качи фотография, на която двамата са на вечеря, а той нежно й целува ръката, до момента в който тя с самодоволство го гледа, Коментарите в мрежата не закъсняха, като множеството поздравяваха Бонев за избора му.
Не е ясно обаче какво се случва сред Войкова и остарялото й гадже.
Малко откакто завоюва купата, хубавицата от Елин Пелин показа, че има сериозен другар, само че очевидно към днешна дата тази връзка е в предишното.
Името на Давид Бонев стана известно в светските среди, след любовната му спекулация с Елен Колева.

Той демонстративно качваше фотоси с Елен Колева, като не пропускаше да означи, че това е единствената жена за него. Няколко месеца по-късно нещата сред тях претърпяха цялостна съсипия и Колева потърси щастието си другаде, написа „ Телеграф “.
наскоро Елен Колева разяснява, че за разлика от предходните й любовници Сашо Майонезата и Калин Терзийски, Давид Бонев се оказал естествен мъж с прилични интимни качества. Елен му е признателна, че е преоткрила потиснатата си сек*уалност на солидната възраст от 34 години. Не е ясно за какво двамата се разделиха, след което Елен още веднъж остана свободен сътрудник на любовния пазар.
Източник hotarena.net

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР