Норвежецът Йоханес Тингес Бьо постигна четвърта поредна победа за сезона,

...
Норвежецът Йоханес Тингес Бьо постигна четвърта поредна победа за сезона,
Коментари Харесай

Йоханес Тингес Бьо с четвърта победа за сезона, Владимир Илиев завърши 28-и

Норвежецът Йоханес Тингес Бьо реализира четвърта поредна победа за сезона, откакто завоюва преследването на 12.5 км километра от Световната купа по биатлон в Анеси (Франция).

24-годишният Бьо повали всичките 20 цели и преодоля дистанцията за 32:52.7 минути. За норвежеца това беше пети триумф за сезона и общо 18-и в кариерата. Вчера норвежецът победи и в спринта в Анеси.

Носителят на Световната купа Мартен Фуркад (Франция) остана втори на 1:01.4 минута, откакто направи два пропуща в стрелбата.

Трети се подреди Антон Шипулин (Русия) с една неточност на огневия рубеж и с пасив от 1:10.5 минута.

Най-добре от българите се показа Владимир Илиев, който се подреди 28-и с три пропуснати цели и пасив от 3:04.5 минути. Красимир Анев е 34-и с две неточности в стрелбата и на 3:44.7 минути след спечелилия. Антон Синапов приключи 53-и с шест пропуща и пасив от 6:13.8 минути.

Мартен Фуркад води в генералното класиране за Световната купа с 372 точки, откакто е с място на подиума във всичките седем старта от началото на сезона. Втори е Бьо с 358 точки, а третото място заема Яков Фак (Словения) с 272 точки.

Утре в Анеси са всеобщите стартове за мъже и за дами.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР