Норвежецът Тобиас Хайнц получи наградата си за Играч №1 на

...
Норвежецът Тобиас Хайнц получи наградата си за Играч №1 на
Коментари Харесай

Тобиас Хайнц: Съжалявам за раздялата с Нестор Ел Маестро, смятам, че Стамен Белчев ще донесе нова енергия

Норвежецът Тобиас Хайнц получи премията си за Играч №1 на 28-ия кръг в Първа лига, когато той осъществя гол при триумфа на своя ЦСКА с 2:0 против Левски във Вечното дерби, играно на Националния стадион " Васил Левски ".

След церемонията по награждаване халфът даде конференция, в която главната тематика беше, несъмнено, у, което беше оповестено в неделя вечер.

" Странно е по какъв начин след хубавата победа против Левски, загубихме от Пирин. Обяснявам си го с това, че когато играем мощно против някой мощен тим, по-късно настава спад и губим от по-малък тим. За страдание, стигна се до разлъка с треньора, при който имахме и загуби, само че постигнахме и някои доста положителни резултати. Съжалявам за раздялата с Нестор, само че от през днешния ден стартира ново начало за нас с новия треньор ", съобщи Хайнц.

" Не познавам добре Белчев, знам единствено, че е треньор на втория тим и че някои играчи са работили с него при предходния му престой. Ще забележим какви ще бъдат условията му към нас, тъй като предстоят значими мачове и ще би трябвало да реализираме положителни резултати. Ще ни би трябвало време да свикнем с треньора, само че още на първата подготовка видях нова сила в тима. Когато идва нов треньор, той носи нова сила и считам, че и в този момент ще се случи по този начин ", продължи той.



Норвежецът обърна внимание и на борбата за купата в Първа лига, признавайки, че сега " армейците " изостават на много точки зад Лудогорец.

" Лудогорец се намира на много точки пред нас, само че ние не сме изгубили предпочитание за игра и ще се стремим да играем добре. Във футбола се печелят и губят точки, уповавам се да спечелим повече точки от Лудогорец, като не се знае какво ще се случи в плейофите ", показа футболистът на ЦСКА.

Хайнц насочи още взор и към идните два дуела против Ботев Пловдив в полуфиналите на шампионата за Купата на България.

" Те имат мощни футболисти и няма да ни бъде елементарно. Има голяма разлика сред това да играем у дома и на техен терен. Изпитваме почитание към противника, само че не прекомерно доста, тъй като ние сме ЦСКА и имам вяра, че ще успеем да ги отстраним и да се класираме на финала ", безапелационен е офанзивният полузащитник.

Накрая 25-годишният играч разяснява и обвиняванията по собствен адрес, че има проблеми с хазарта, отричайки изцяло сходни информации.

" Да, чух за това. Говорих с треньора, с клуба. Това е доста извънредно изказване, тъй като аз нямам подобен проблем. Фокусиран съм върху своя метод на живот, последвам своя път във футбола ", приключи Тобиас Хайнц.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР