Норвегия, Швеция и Швейцария са държавите на Стария континент, където

...
Норвегия, Швеция и Швейцария са държавите на Стария континент, където
Коментари Харесай

Жилищният бум в Европа продължава

Норвегия, Швеция и Швейцария са страните на Стария континент, където се следи поевтиняване на жилищата за интервала юни 2017-юни 2018 година Въпреки това е рано да се приказва за привършване на жилищния взрив в Европа, предизвестяват анализатори.

От 20% до 50% се колебаеше действителният растеж на цените на жилищата в Швеция, Австрия, Швейцария, Норвегия и Германия за последните 10 години. На първо място повода за това са невижданите условия по ипотечните заеми, динамичният растеж на популацията, икономическият напредък и релативно ниския ритъм на строителство се показва в отчет отдаден на европейските жилищни парцели направен от Scope Investor Services.

Причината за поевтиняването на жилищата в Норвегия, Швеция и Швейцария е забележителното увеличение на предложенията на жилища за последните три години.

Стабилните стопански и демографски условия подсигуряват това, че цените на жилищата в Осло, Стокхолм и Цюрих през тази година ще продължат да се стабилизират и още веднъж ще стартира сдържан растеж през 2019 година

„ Поевтиняването на жилищата заплашва икономическата и финансова системи” показват от Scope Investor Services.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР