Нормалното поведение на шофьорите в Бълария сякаш взе да бъде

...
Нормалното поведение на шофьорите в Бълария сякаш взе да бъде
Коментари Харесай

Майка със специално упътване за присветващите шофьори на АМ Тракия

Нормалното държание на водачите в Бълария като че ли взе да бъде все по-рядко събитие от преди.

Може би за това млада майка популяризира обява, с която желае да " налее`` ум, в случай че ще да е даже единствено на един водач.

Когато една елементарна кола, междинен клас и под междинния, кара със 120 км/ч (което за мен е изцяло естествена скорост, поради опциите на колата и това, че в колата се вози малко дете), си кара в дясна лента и изпреварва тир/камион, каращ с 80 км/ч, тези водачи, които стартират да бибиткат, да пускат дълги и така нататък Защо го вършиме? Каква ви е логиката? Какво се чака от изпреварващия тира водач? Да се кача на тира? Или да вляза в мантинелата?

Какво ще стане, в случай че натиснете спирачката за 5 секунди, да намалите скоростта, до момента в който тече изпреварването, и да си продължат и двете коли умерено напред? Освен да паникьосате водача пред вас, друго няма да извършите! Един от вас, който прочете и разбере какъв брой е безсмислено това, което прави, ще е добре пристигнало! Това може да избави животи!

Не пиша поста за непотребни мнения, за други случаи, в които се " присветва ", тъй като някой водач се е отплеснал. Пиша за съответен случай, в който се подхваща напълно обикновено деяние, без да сечеш пътя на някой и съответното несъответстващо деяние на " мигащия " водач, написа Мирела Йорданова.

Препоръки от потребителите получава и самата майката.

" А Вие, присто не се паникьосвайте. Не се хвърляйте незабавно в дясно с риск да избутате МПС-то, което изпреварвате. Защото и на мен ми е писнало от такива, които се стрелкат на 2 метра пред мен, с цел да освободят пътя на следващия мигащ. Никой не е толкоз анормален, че да ви блъсне откъм гърба. Изпреварете обикновено, върнете се умерено в дясна лента с подобаващата отдалеченост пред автомобила, който сте изпреварили. ", показва Пако Н.

" Обикновено вършат по този начин като се отплеснеш и може да се прибереш, само че не се прибираш ", допуска какво се е случило на Мирела пък Върбан В.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР