Нормално е да се мисли, че мъжете желаят само физическите

...
Нормално е да се мисли, че мъжете желаят само физическите
Коментари Харесай

И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа

Нормално е да се мисли, че мъжете желаят единствено физическите им потребности да бъдат задоволени във връзка. Но има избрани прочувствени потребности, които те имат и като знаете какви са те, можете по-добре да опознаете вашия мъж и какъв е неговия метод на мислене.

Независимо дали изпитвате компликации във връзката или просто желаете да я укрепите, би трябвало да запомните, че и мъжете са способни на усеща. Въпреки че не го демонстрират или в случай че го създадат ще е доста рядко. Мъжете имат потребност от обич и поддръжка също като дамите.

Винаги е добре да инвестирате във вашата връзка, а вложението значи да опознаете по-добре колегата си и да осъзнаете, че съвършенството в никакъв случай няма да бъде реализирано. Ако чакаме съвършенство от нещо в живота си, най-вероятно би трябвало да се подготвим за голямо отчаяние.

От какво се нуждае мъжът в една връзка 

Трябва да знае, че вие се гордеете с него 

Нека бъдем почтени: постоянно подлагаме на критика нашите сътрудници, даже и за най-малката тяхна неточност, само че в никакъв случай не вършим противоположното. Никога не признаваме техните триумфи. Но редно ли е?

Ако ви е табиет непрекъснато да критикувате вашите сътрудници, с течение на времето те може просто да се откажат да се пробват да ви угодят, мислейки, че в никакъв случай не можете да бъдете удовлетворени – тъй като съгласно тях те са създали всичко допустимо, с цел да завоюват уважението ви.

Знаем, че за някои от вас не можете да се сетите за нито едно нещо, което сътрудникът ви прави вярно. Ако казусът е подобен, първото нещо, което би трябвало да извършите, е да се задълбочите и да разберете дали тези неудовлетворени упования са резултат от това, че имате прекомерно високи стандарти, или в действителност те в никакъв случай не съумяват.

Жените сме устроени тъй че да се фокусираме върху нещата, които не може да имаме, а не върху тези, които към този момент имаме. И постоянно ни се коства всичко незадоволително. Разпознаването на положителното в живота ви освен ще промени мислите ви от отрицателни към позитивни, само че също по този начин ще ви накара да видите вашия сътрудник в друга светлина – вашето задоволство ще подтиква вашето благополучие.

Той не е виновен за вашето благополучие

Трябва да знаете, че не е работа на вашия сътрудник да ви прави щастливи. Популярно е схващането, че връзките би трябвало да са за вашето персонално благополучие и упованията да бъдат изпълнени. Но какво ще стане, в случай че нашите упования в никакъв случай не могат да бъдат изпълнени? Какво ще стане, в случай че сами си предизвикваме нещастието, като задаваме нереалистични упования и стандарти за другите и когато те не бъдат изпълнени се усещаме по този начин, като че ли е пристигнал краят на света?

Оценявайте дребните неща, които той прави за вас

Благодарете му и му кажете, че се гордеете с него. Това е едно от най-важните неща, които можете да извършите за вашия сътрудник – също толкоз значимо, колкото и потребността ви да ви каже, че сте красива и почтена за неговата обич.

След като той разбере, че среща вашето утвърждение, той ще бъде стимулиран, а не обезсърчен от непрекъснатите провали. Той ще се почувства по този начин, като че ли се гордеете с него. В подмяна той ще желае да ви накара да се гордеете. И по този начин вашата връзка ще се крепи на почитание, доверието, поддръжката и любовта.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР